Μια οικογένεια με μυθιστορηματική πορεία στο εμπόριο της Πάτρας κατάφερε να διατηρήσει την παράδοση στην ουσία των σχέσεων, με τους οικογενειακούς δεσμούς να ορίζουν τα βήματα μιας εταιρείας που κατάφερε και να εξελίσσεται και να προοδεύει σε κάθε τομέα.

Ήταν 1954 όταν ο Αθανάσιος Ρέλλος ξεκινά να ασχολείται με το εμπόριο αγροτικών και σιδηρικών προϊόντων με κατάστημα στη Κάτω Αχαΐα. Αυτό το κατάστημα υπάρχει ακόμη, και σήμερα είναι στα χέρια του Κώστα Ρέλλου. Το 1981, οι τρεις γιοί του, Παναγιώτης, Αριστείδης και Κώστας καινοτομούν εγκαινιάζοντας το εμπόριο πλακιδίων και ειδών υγιεινής με εισαγωγές από την Ιταλία.

Το 1997 δημιουργείται έκθεση 2000 τ.μ. στο 23 χλμ. ΝΕΟ Πατρών –Πύργου ενώ το 1998 ξεκινούν το εμπόριο επίπλων επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού στη Πάτρα. Το 1999 δημιουργείται ένα ακόμα κατάστημα με έπιπλα στη Κόρινθο.

Tο 2001 αναλαμβάνουν αποκλειστική αντιπροσώπευση για τη Δ. Ελλάδα του brand.

“ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ”, δημιουργώντας αντίστοιχο εξειδικευμένο κατάστημα στη ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών.

Το 2005 γίνονται μεγαλύτερες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των εμπορευμάτων συνολικού εμβαδού 3000 τ.μ.. ενώ το 2006 εγκαινιάζεται νέος τομέας με δραστηριότητα την ψύξη και τη θέρμανση στον χώρο του πρώτου καταστήματος!

Το 2008 δημιουργείται το «Box Bagno e Ceramicα» στο ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 135 και το 2009 ένα ακόμη. Το 2014 τα καταστήματα με έπιπλα μετονομάζονται σε «Box Home».
H εταιρεία εισάγει από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμάνια, τη Ρωσία και τη Γαλλία και εξάγει σε Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο και Γαλλία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΕΛΛΟΥ

Κάθε χρόνο, ανυπομονώ για τις εκθέσεις όπου παρουσιάζονται τα νέα υλικά – στο Μιλάνο με το συναρπαστικό design week και τα εκπληκτικά events σε όλη την πόλη που συμμετέχει και ζει στον παλμό του design, στην Μπολόνια και εσχάτως στην Ισπανία.

– Κατερίνα Ρέλλου

Η Κατερίνα έχει σπουδάσει Product Design. Επικεντρώνεται στον δειγματισμό και επιλέγει τα νέα υλικά του Βox Βagno και τα επικοινωνεί με τους αρχιτέκτονες ή τους διακοσμητές. Παρακολουθεί τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος με εξαιρετικό και διαφορετικό ενδιαφέρον σε κάθε στάδιο και με αρκετές αναφορές στο design που τόσο αγαπά. Κάθε επιθυμία συνεργάτη αποτελεί τη δική της ευκαιρία για καλλιτεχνική έκφραση. Κάθε παρουσίαση με προσφορές γίνεται στα χέρια της ένα μικρό «περιοδικό» που θα ξεχωρίσει και στον πελάτη και στον επαγγελματία οι οποίοι θα δουν τα υλικά που έχει επιλέξει να μεταμορφώνονται και να παίρνουν την πρώτη μορφή ζωής με πλούσια γραφήματα και υπέροχο φωτογραφικό υλικό.
Απολαμβάνει τις συζητήσεις με αρχιτέκτονες ή διακοσμητές, παρατηρεί προσεκτικά τις δουλειές τους και αναγνωρίζει όλα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν και την ίδια να επιλέξει τις καλύτερες λύσεις. «Τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε δίνουν έμφαση στον σχεδιαστή και τα όσα εξηγεί για το προϊόν που σχεδίασε. Είναι πια ο πρωταγωνιστής, γεγονός που με ενθουσιάζει διότι πάντα θέλω να μαθαίνω για την ιδέα, την έμπνευση που προηγήθηκε πριν από το τελικό προϊόν, την ιστορία της δημιουργίας με δυο λόγια».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΛΛΟΣ

Κατά τη διάρκεια ενός project νιώθεις την ανυπομονησία της τοποθέτησης και της παρουσίασης. Όταν ολοκληρωθεί, νιώθεις περηφάνια και ικανοποίηση γιατί πρόσθεσες και εσύ τη δική σου πινελιά. Και κάπως έτσι, με συνέπεια και αφοσίωση, έρχεται η αναγνωσιμότητα του brand σου και η διαφήμιση της επιχείρησης.

– Μιχάλης Ρέλλος

Ο Μιχάλης Ρέλλος έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία. Αγάπησε τη δουλειά από μικρός.Ασχολείται, κατά βάση, με το εμπορικό κομμάτι το οποίο συνεπάγεται την επιλογή των εταιρειών που θα συνεργαστούν, την επιλογή των προϊόντων, την έρευνα τιμών και τις δημόσιες σχέσεις που του ταιριάζουν αρκετά. Συνεργάζεται με τον αδελφό του, Θάνο,σε ό,τι αφορά τις εμπορικές κινήσεις της εταιρείας, τη διαφήμιση και προώθηση και με την αδελφή του, Κατερίνα,στον τομέα της επιλογής προϊόντων και εταιρειών για το κατάστημα BoxBagno και το διαδικτυακό κομμάτι, στη λήψη αποφάσεων και στην προώθηση της επιχείρησης. Κλείνει τις συμφωνίες και αναλαμβάνει την υλοποίηση μεγάλων project ξενοδοχειακού εξοπλισμού πανελλαδικώς και στο εξωτερικό.
Ως παιδί υπήρξε αρκετά δραστήριος, με αποτέλεσμα ο πατέρας του Αριστείδης Ρέλλος να τον παίρνει συχνά μαζί του στη δουλειά, στο μαγαζί του παππού του, Θανάση Ρέλλου. Έτσι, βίωνε την εξέλιξη του πατέρα–επιχειρηματία. «Ήθελα να του μοιάσω, να διατηρήσω αυτά που είχε επιτύχει και κατορθώσει και κατ΄ επέκταση να τα αναπτύξω».
Στη δουλειά του αρέσει πολύ η διαδικασία της εξέλιξης, να ερευνά και να μελετά πρωτοποριακές μεθόδους και προϊόντα μαζί με την αδερφή του Κατερίνα και να ανακαλύπτει τις νέες τάσεις. «Προσπαθούμε να συναισθανθούμε και να αντιληφθούμε τι θα αναζητήσει ο καταναλωτής στο μέλλον και να επιλέγουμε νέα πρωτοποριακά προϊόντα ώστε να καλύπτουμε κάθε επιθυμία. Για να είσαι ένα βήμα μπροστά, πρέπει να λειτουργείς και συλλογικά σαν εταιρεία – κάτι αυτονόητο για εμάς. Θεμελιώδη είναι τα επαγγελματικά μου ταξίδια, εντός και εκτός Ελλάδας, τα οποία μου δίνουν τροφή να συνεχίσω το όραμά μου. Κάνω επαφές με νέους υποψήφιους πελάτες, ειδικά ξενοδόχους και αυτό με εμπνέει να τολμώ και να ρισκάρω νέες αλλαγές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι υπήρξαμε από τους πρώτους που εισαγάμε πλακάκια μεγάλων διαστάσεων και τα προωθήσαμε επιτυχώς.

ΘΑΝΟΣ ΡΕΛΛΟΣ

Μου αρέσει το γεγονός ότι η δουλειά μας προσφέρει ποικίλες συγκινήσεις λόγω της δημιουργικής της φύσης ενώ ταυτόχρονα  μπορείς  να έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα όταν κάνεις σωστή  οικονομικής ανάλυση. Όπως λέω συχνά, “Ταξιδεύεις και Προσγειώνεσαι και το αντίστροφο”.

– Θάνος Ρέλλος

Ο Θάνος Ρέλλος έχει σπουδάσει οικονομικά. Ως εκ τούτου, ασχολείται με την οικονομική διαχείριση και των δύο καταστημάτων καθώς και με την εκπαίδευση και διαχείριση του προσωπικού.
Στον νευραλγικό αυτό τομέα, όπου οι ισορροπίες παίζουν κυρίαρχο ρόλο, ο Θάνος καταφέρνει να ανταπεξέρχεται άριστα, εκτελώντας το πρακτικό κομμάτι, χωρίς ποτέ να αντιπαρέρχεται το ανθρώπινο στοιχείο, το τόσο θεμελιώδες για το αποτέλεσμα αλλά και για τη διαρκή ανάπτυξη και δημιουργικότητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΛΛΟΣ

Ο ποιοτικός έλεγχος των εμπορευμάτων είναι σημαντικός γιατί μπορεί να σε προστατεύσει από παρανοήσεις και παρεξηγήσεις σε σχέση με τη φύση του προϊόντος που προσφέρουμε στον κόσμο.

– Γιώργος Ρέλλος

Ο Γιώργος Ρέλλος έχει σπουδάσει Science in Business Administration και είναι υπεύθυνος για τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων όπως για τα κατάλληλα δομικά υλικά που πρέπει να τοποθετηθούν με βάση τα πλακάκια και το εκάστοτε έργο. «Αυτό μας επιτρέπει να ελέγχουμε τους προμηθευτές και τη φύση του προϊόντος και να επιβεβαιώνουμε το value for money του κάθε προϊόντος ώστε να το προσφέρουμε στη σωστή τιμή στο πελάτη».